Tuesday, April 28, 2009

Itchy After Brazilian

Cheese-cake with berries


P ER 8 PEOPLE

Ingredients: 250g

philadelphia classic pan
200g chocolate biscuits (I I used the Abbracci Mulino Bianco)
2 dl fresh cream

15g gelatine 100g icing sugar 250g mixed berries
including strawberries, blueberries, red currants, blackberries, raspberries

200g butter 80g

Procedure:

Cut the butter into cubes and melt it in a double boiler, crushed cookies, and chop in a food processor with the machine in motion, pour the melted butter. Pour the mixture into the bottom of a round mold hinged compattatelo with the back of a spoon and cool them in the refrigerator for 15 minutes.

Soften gelatin in cold water, pour half dl cream in a saucepan, heat it over low heat, add gelatin and stir drained and squeezed fino a che si รจ sciolta.

Mettete in una ciotola il philadelphia e 80g di zucchero a velo, mescolate fino ad ottenere un composto soffice e cremoso.
Montate la panna rimasta, amalgamate la gelatina al composto di philadelphia, unite la panna, mescolando con movimenti dal basso verso l'alto per non smontarla e versate il tutto sopra la base dei biscotti.

Lasciate solidificare il cheese-cake in frigor per almeno 4 ore.
Toglietelo dallo stampo e preparate la salsina di lamponi in questo modo: frullare i lamponi con lo zucchero a velo rimasto. Servire ogni fettina coperta dalla salsina e tutto attorno cospargere i frutti di bosco.


ENJOY
^ __ ^

0 comments:

Post a Comment